Topfrise


Hvert tema har en top-frise

Vi har 3 udgaver af topfrisen

  1. Udkast - den anvender du, når planen er til politisk behandling - dvs før den kommer i høring. Skal være på fra planen sendes til det politiske udvalg og til den er behandlet/klar til høring
  2. Høring - den sætter du på, når planen går i høring - og behold den på til planen igen sendes til udvalget (efter høring og indarbejdelse af høringssvar). Her skal udkast frisen på igen.
  3. Uden tekst - den har du på, når planen er vedtaget

Der skal bestilles 3 topfriser til hvert tema. Det gør man hos Mette Edlers i Kommunikationsafdelingen. Hun skal bruge et aflangt billede.

 

 

 

Topfrisen kan udskiftes. Topfrisen er knyttet til de enkelte mapper i strukturen. Ændres topfrisen, slår det igennem i undermapperne.

Topfrisen indsættes ved at markere den pågældende folder, hvor topfrisen skal indsættes. Klik på "Rediger den valgte folders egenskaber".

Klik på knappen med de tre prikker ... og find den nye topfrise i billedarkivet. Klik "Opdater" og ændringen slår igennem.


Topfrise website

Her skal du gå ind og redigere forsiden. Indsæt det rette billed under tema og husk at sætte billed til multisproget billed.